• 64°

Masters Trivia Quiz

By DOUG FERGUSON AP Golf Writer
AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz. Questions are listed comparative with how tough each hole plays at Augusta National.
1. Name the youngest Masters champion.
a.) Jordan Spieth
b.) Seve Ballesteros
c.) Tiger Woods
2. Name the only player to complete the career Grand Slam of the modern majors at the Masters?
a.) Tiger Woods
b.) Gene Sarazen
c.) Gary Player
3. Who is the last Masters champion to win wire-to-wire?
a.) Patrick Reed
b.) Jordan Spieth
c.) Bubba Watson
4. Who has the most runner-up finishes at the Masters without ever winning?
a.) Greg Norman
b.) Ken Venturi
c.) Tom Weiskopf
5. Who is the only player to lose the Masters in a playoff twice?
a.) Greg Norman
b.) Chris DiMarco
c.) Ben Hogan
6. Who won the first sudden-death playoff in the Masters?
a.) Larry Mize
b.) Fuzzy Zoeller
c.) Craig Stadler
7. Who is the only player to finish runner-up in the Masters to Jack Nicklaus and Tiger Woods?
a.) Tom Kite
b.) Mark O’Meara
c.) Jay Haas
8. Who won the first Masters in 1934?
a.) Bobby Jones
b.) Gene Sarazen
c.) Horton Smith
9. Who played the Masters the most consecutive times?
a.) Arnold Palmer
b.) Gary Player
c.) Doug Ford
10. Who is the only Masters champion to start the final round outside the top 10?
a.) Jack Burke Jr.
b.) Art Wall Jr.
c.) Danny Willett
11. Name the only multiple Masters champion who never had at least a share of the 54-hole lead.
a.) Horton Smith
b.) Bernhard Langer
c.) Nick Faldo
12. Who played in the Masters the most times before winning?
a.) Sergio Garcia
b.) Mark O’Meara
c.) Phil Mickleson
13. Who was the last player to win the Masters on his first attempt?
a.) Danny Willett
b.) Fuzzy Zoeller
c.) George Archer
14. Who had the largest final-round comeback to win the Masters?
a.) Nick Faldo
b.) Danny Willett
c.) Jack Burke Jr.
15. Who has won the Masters the most times?
a.) Tiger Woods
b.) Jack Nicklaus
c.) Arnold Palmer
16. Which former British Open champion never had a round under par at the Masters?
a.) John Daly
b.) Todd Hamilton
c.) Bobby Jones
17. Who was the first player to shoot 63 in the Masters?
a.) Nick Price
b.) Greg Norman
c.) Jack Nicklaus
18. Who was the last Masters champion to win in his 40s?
a.) Jack Nicklaus
b.) Mark O’Meara
c.) Phil Mickelson

ANSWERS
1. c
2. b
3. b
4. c
5. c
6. b
7. a
8. c
9. a
10. b
11. c
12. a
13. b
14. c
15. b
16. c
17. a
18. b

Comments

Coronavirus

Health Department says prison in Salisbury latest site of COVID-19 outbreak

Crime

Blotter: Salisbury Man charged with felony assault by strangulation

Nation/World

Trump vows quick Supreme Court vote, Biden urges delay for Nov. 3

Nation/World

New rule may strip pollution protections from popular lakes

East Spencer

East Spencer draws crowd for annual community day

Elections

In Rowan’s legislative races, Howard, Warren get off to strongest start in fundraising

Business

From Navy SEAL to Medicare agent, Trent Waller looks to continue serving his community

Elections

In 13th Congressional District race, Budd, Huffman differ on government’s role in COVID-19 help

Local

Rowan County Telecommunications joins new state digital 911 system

Education

School board will consider scheduling public hearings for Faith, Enochville closures

Business

Biz Roundup: Food Lion makes donation to support racial equality and justice

Elections

Republicans rally supporters at Saturday lunch

Elections

Budd holds wide lead over Huffman in fundraising, cash on hand

Crime

UPDATED: 1 shot, 5 in custody after shooting at haunted house that attracted 1,000 visitors

Nation/World

Trump picks conservative Amy Coney Barrett to fill Supreme Court seat

Coronavirus

Deadly September propels Rowan County to 100 deaths from COVID-19

Crime

Highway Patrol charges man in hit-and-run after finding vehicle hidden in woods

Elections

NC elections board, Republicans at odds over absentee ballot rule changes

News

Voters struggling with witness rules in early voting

News

Trump expected to announce conservative Amy Coney Barrett for Supreme Court

Coronavirus

County reports COVID-19 percent positive rate of 8%

Local

Rowan County United Way sets $1.5 million goal at drive-in kickoff event

Crime

Blotter: Adult daughters accused of beating up mother

China Grove

China Grove firefighters injured after truck overturns